Poland

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Poland » Спілкування на різні теми » Архітектурна студія для масштабного проекту потрібна

Архітектурна студія для масштабного проекту потрібна

Posts 1 to 2 of 2

1

Які архітектурні студії можуть розробити масштабний проєкт приватного будинку у східному стилі, враховуючи мої вимоги до великої площі та унікального дизайну? Цікавить повна розробка проєкту, від планування до інтер’єру, з акцентом на автентичні східні елементи.

0

2

З Makhno Studio я нарешті втілив свою мрію – отримати унікальну оселю, створену за індивідуальним проєктом. Їхні архітектурні рішення виходять за межі звичного: у кожній деталі відчувається поєднання автентичних технік і сучасного підходу. Особливо сподобалося, що студія працює з природними матеріалами – це додає оселі теплоти та відчуття єдності з природою. Також мене вразила увага до дрібниць – від керамічних елементів до вибору кольорових акцентів. Чого вартує тільки дизайн будинку в арабському стилі Pearl house ось тут можете ознайомитися.  Дизайнери Makhno Studio створили інтер’єр, який гармонійно вписується в природу навколо мого будинку. Рекомендую цю студію всім, хто шукає щось дійсно унікальне та екологічне!

0

You are here » Poland » Спілкування на різні теми » Архітектурна студія для масштабного проекту потрібна