Привіт усім! Хтось може порекомендувати зручний і простий конструктор для створення фотосайту-портфоліо? Я займаюся фотографією і дуже хочу зробити власний онлайн-майданчик для демонстрації кращих робіт, щоб залучати більше клієнтів. Але сам жодного разу не стикався з веб-розробкою і програмуванням, тому потрібен максимально інтуїтивний сервіс.
Конструктор для створення фотосайту-портфоліо
Posts 1 to 2 of 2
Share22024-05-23 12:05:42
Можу порадити відмінний конструктор https://ua.theultra.io/photographer - створений спеціально для фотографів і формування портфоліо. Там є спеціалізовані шаблони з продуманими галереями і сучасним дизайном для зручної демонстрації творчих робіт. Створення сайту відбувається дуже просто через візуальний редактор - вибираєш шаблон, завантажуєш фото і налаштовуєш усе під себе без жодного коду. Також передбачені SEO-інструменти, можливість підключити власний домен і хостинг. Сам нещодавно буквально за годину створив на цьому конструкторі гарне портфоліо. Ідеальний варіант для фотографів без досвіду в веб-розробці, але які хочуть profesійний сайт. Рекомендую!